UA-212549008-1
top of page

Guido (54)

Mijn energieniveau was al een tijdje laag waardoor ik me constant moe voelde.  Ik deed niet veel meer omdat ik gewoon de fut er niet meer voor had.  Na amper één behandeling voelde ik al een verbetering.  Ik hoefde mijn favoriete activiteiten niet meer te laten liggen.  Ik had al genoeg energie om ze terug uit te voeren.

 

Het was de eerste keer dat ik bij Chantal kwam, maar ze stelde me onmiddellijk op mijn gemak.  

Ik moet niet lang nadenken of ik zelf nog terugga.  

Sebastiaan T. (43)

Na me al enkele maanden niet goed in m'n vel te voelen besloot ik om een helingscoach te contacteren om terug meer zin en richting in het leven te krijgen. Na wat zoeken op het internet uiteindelijk dan toch op de website van Soul’s Love terecht gekomen.  Ik heb Chantal in eerste instantie gecontacteerd om enkele fysieke kwaaltjes te behandelen die regelmatig wel eens terugkwamen zoals schimmelnagel, last van de luchtwegen en spijsvertering.

Omdat dit allemaal wat nieuw voor me was hebben we afgesproken om te beginnen met het basispakket van 3 sessies. Omwille van Corona zijn onze sessies via een remote video meeting ingepland, maar dat doet zeker niks af aan het effect dat ze hebben. Tijdens deze sessies werd ook duidelijk dat deze kwaaltjes symptomen zijn van negatieve emoties en energie, waar verder op werd gewerkt om de effectieve oorzaak op te lossen.

Chantal is duidelijk iemand die zeer begaan is, niet alleen met het werk dat ze doet maar ook met het welzijn van haar cliënten. Nu onze eerste 3 sessies goed zijn verlopen, heb ik besloten om er nog een pakket van 5 extra sessie bij te nemen. Als je openstaat voor een niet-traditionele maar effectieve manier van behandelen en zoekt naar iemand die verder kijkt dan wat er aan het oppervlak te zien is, ben je bij Chantal aan het juiste adres.

Eddy (59)

Ik heb al jaren kniepijn waardoor ik regelmatig mijn activiteiten even moet staken om mijn knieën letterlijk rust te geven.  Zo voorkwam ik ergere pijn.

Toen ik de eerste keer met Chantal in contact kwam, viel me haar bekwaamheid onmiddellijk op.  Daar ze de dingen duidelijk en eenvoudig uitlegt, begreep ik ook waarom het probleem niet onmiddellijk opgelost zou zijn.  Ik kan nu zeggen dat de pijn al significant verminderd is.  Overdag word ik nu minder overvallen door de pijn.

 

Ik ben zeker tevreden dat ik de stap heb gezet.

Sandra (52)

Ik had regelmatig last van me onzeker voelen.  Toen ik daar aankwam, stelde Chantal me onmiddellijk op mijn gemak.  Ze is zeer geïnteresseerd in jouw problematiek en laat rustig jouw verhaal doen.  Tijdens de behandeling kwamen zaken naar boven die mij belemmerde om vooruit te gaan.  Ik sta er gewoon versteld van.  Het heeft zo veel opgehelderd.

J. J. F. (74)

Ik had al een hele tijd maagklachten.  Bij mijn verteringsproces kreeg ik dikwijls een branderig gevoel in mijn maagstreek.  Daarom heb ik mij tot Chantal gewend.  In het begin stond ik er tamelijk sceptisch tegenover maar voorafgaand aan de sessie heb ik een goede verstaanbare uitleg gekregen over hoe alles in zijn werk ging.  Chantal evenals de praktijkruimte straalden een rustgevend gevoel uit.  Na de sessie voelde ik me goed.  Ik heb de behandeling heel positief ervaren.  Niet zo heel lang daarna merkte ik al verbetering.

Samengevat :  ik vond het relaxerend.  Ik werd ook goed begeleid bij de visualisaties.  Ik kan haar ten zeerste aanbevelen.

Stefano (37)

Ik ervaarde af en toe negatieve of depri gevoelens die telkens weer terugkwamen.  In het begin was ik wat sceptisch met betrekking tot de behandeling, maar Chantal heeft een paar zaken kunnen vernoemen zonder dat ik haar daar iets over verteld had.  Dit veranderde mijn kijk en niet alleen qua de behandelingen zelf, maar ook op bepaalde zaken die in mijn leven spelen.

Soms was het ook wel verschieten, maar Chantal was een soort eye opener voor me om het heft in eigen handen te nemen en verder aan mezelf te werken.

bottom of page