UA-212549008-1
top of page

Heb je er al eens bij stilgestaan wáárom je ziek wordt?  Of waarom je steeds dezelfde klacht terugkrijgt?  Of waarom iets niet wil lukken ondanks al je inspanningen? 

Dit en nog zoveel meer komen in deze behandeling naar boven.  Deze behandelingsmethode is een alternatieve manier om jezelf te helen.  Op welk vlak dan ook, gaande van een puur fysiek probleem tot (mentale en/of spirituele) zelfontwikkeling. 

Je kan het als bijkomende ondersteuning van een reguliere geneeswijze gebruiken.  Het verschil tussen deze alternatieve wijze en de reguliere wijze is dat je geen 'wondermiddel' voorgeschreven krijgt die jouw klachten doen verdwijnen.

Het unieke aan deze behandelingsmethode is dat jij het werk doet ... want niemand kan het voor jou doen.  Tijdens de sessie ga je je uitdagingen recht in de ogen kijken ... op een liefdevolle manier.  Jij leert en ervaart hoe het is om dingen (emoties, trauma's, ...) werkelijk te verwerken.  Pas dan kan je spreken van een echte en duurzame heling.

Maar weet dat je er niet alleen voor staat daar ik jou tijdens jouw behandeling begeleid.  Elke keer wordt jouw zelfhelende vermogen verder aangewakkerd.  Zo heel je jezelf want jij bezit die kracht.


Dit resulteert in verbetering van je gezondheid en versterking van je immuniteitsstelsel

 

Je gaat ook anders in het leven staan:

- je wordt mentaal sterker;

- je ervaart een innerlijke harmonie;

- je kan gemakkelijker met stress omgaan;

- je doorbreekt patronen;

- je krijgt meer rust in je hoofd.

Ben je bereid om aan jezelf te werken?  Wil je de dingen eens langs een andere kant bekijken?  Wil je jouw bewustzijn ontwikkelen of verdiepen?  Dan kan je bij mij een sessie aanvragen.  Je hebt momenteel de keuze om deze bij mij in de praktijk te krijgen of om te opteren voor een online sessie via zoom.   De manier van werken blijft gelijk.

Soms kan het zijn dat je een sessie dient af te zeggen.  Geen probleem als je me dit minstens 48 uur voor de geplande sessie meldt.  Je begrijpt dat ik anders de geplande sessie dien aan te rekenen.

Heb je nog vragen, kijk dan zeker eens naar de rubriek "veelgestelde vragen (FAQ)".

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe verloopt een sessie?

Elke sessie begint met twee vragen om toestemming.  De eerste keer wordt de vraag aan jou – als individu die voor me zit – gesteld.  De tweede keer wordt de vraag aan jouw innerlijke ik gesteld.  Pas wanneer beide een positief antwoord hebben gegeven, gaan we verder.

Er kan op een specifiek probleem/klacht gewerkt worden of op uw algemene gezondheid.  Het is wel steeds jouw innerlijke ik die aangeeft in welke richting we gaan; waar effectief op gewerkt mag en kan worden.  Je kan er altijd op vertrouwen dat datgene geheeld wordt wat nu geheeld mag en kan worden. 

Onafhankelijk van welke techniek er gebruikt wordt, je wordt steeds begeleid in de visualisaties, clearings, … om die emotie te verwerken/los te laten die aan de grondslag ligt van jouw klacht(en).  Dit kunnen onverwerkte emoties zijn in dit leven, maar ook in vorige levens of zelfs die jij via de familielijn hebt doorgekregen.

Op het einde van de sessie check ik ook steeds of alle niveaus in balans zijn.  Deze zijn het fysieke gedeelte, het biochemische (voeding e.d.), het mentale en het spirituele.  Pas wanneer al deze niveaus in evenwicht zijn, wordt een sessie afgesloten.

Hoe lang duurt een sessie?

Elke sessie duurt  60 à 90 minuten.

Dien ik iets mee te nemen?
Ik vraag om je schoenen uit te doen wanneer je bij mij binnenkomt.  Er staan pantoffels voor je klaar indien gewenst, maar je mag je eigen pantoffels meenemen.

Verder is het aan te raden om ook een grote en kleine handdoek mee te nemen opdat je deze op de behandeltafel kan leggen.  Deze tafel wordt enkel gebruikt als de techniek 'cranio sacrale therapie' zal toegepast worden.

Je draagt ook best losse kledij.  Dit helpt je om je beter bij het voelen te houden en wordt je niet afgeleid door misschien een minder goed zittend kledingstuk.

Hoe weet u de antwoorden van mijn innerlijke ik?

Ik gebruik een biotensor om de antwoorden te ontvangen.  De vraag wordt luidop gesteld en via de biotensor geeft jouw innerlijke ik het antwoord.  Het zijn enkel JA/NEEN-antwoorden die mogelijk zijn. 
 

Wat is een biotensor?

Dit is een instrument dat een combinatie is van een wichelroede en een pendel.  Hiermee krijg ik de JA/NEEN-antwoorden van jouw innerlijke ik.

FAQ
Biotensor.jpg

Waarom werkt u met een biotensor?

Het voordeel van werken met een biotensor is dat je eerst de vraag hoort en daarna het antwoord ziet.  

 

Het antwoord kan soms verschillen van wat jij denkt (te herinneren).  Dan heeft jouw brein een beschermingsmechanisme opgezet.  Volgens jouw brein is de echte herinnering te pijnlijk; te traumatisch om ze ‘correct’ weer te geven.  Jouw innerlijke ik zal altijd het correcte antwoord geven en daarom wordt altijd het antwoord van de biotensor gevolgd.

Welke technieken worden er gebruikt?

Jouw innerlijke ik geeft aan welke techniek er op dat moment het beste bij je past om de heling tot stand te brengen.

Een techniek kan ofwel alleen op zich worden gebruikt ofwel in combinatie met een andere.  De mogelijke technieken zijn de volgende:

- Holistische therapie inclusief energetisch werk (clearen van chakra’s en aura)

- Cranio sacrale therapie (hiervoor lig je op een behandeltafel - kleding wordt aangehouden)

- Vingerreflexologie

Wat is het tarief?

Ik gebruik een uurtarief van EUR 50.

Soms kan het zijn dat je een sessie dient af te zeggen.  Geen probleem als je me dit minstens 48 uur voor de geplande sessie meldt.  Je begrijpt dat ik anders de geplande sessie dien aan te rekenen.

Techniek
bottom of page