Jouw pad naar een 

krachtig en energiek leven?

Maak nu een afspraak

Wie is Chantal van Soul 's Love

Mijn levenspad

Ik ben Chantal Janssens en ben oorspronkelijk afgestudeerd in de richting economie.  Mijn carrière was uiteraard daar ook op gericht.  Alleen is dit nooit mijn ding geweest. 

Ik kwam eindelijk tot dit inzicht wanneer ik in een heel diep dal terecht kwam en daardoor màànden niets meer kon/wou doen.  Ik voelde me moe, had nergens zin in, keerde mijn rug toe naar mijn sociale leven,… Kortom alles was me teveel geworden.

Tijdens deze ‘gedwongen’ periode van rust, pikte ik mijn interesse voor alternatieve geneeswijzen terug op en volgde verschillende cursussen.  Ik kreeg vele (soms confronterende) inzichten en kon dingen verwerken/loslaten.  Langzaam maar zeker kwam er verandering in mijn leven.  
Ik begon terug krachtiger in het leven te staan.  Uiteindelijk zelfs zo krachtig dat ik mijn leven een volledig nieuwe richting heb gegeven!

Als holistisch levenscoach en vingerreflexologe heb ik persoonlijk ervaren wat deze therapievormen voor iemand kunnen betekenen.  Ik paste het ook op mezelf toe tijdens de moeilijkere periode.  Zo ben ik terug op mijn levenshoofdweg gekomen. Ik ben dan ook van mening dat ik dit alles anderen niet mag en kan ontzeggen. 

Ik heb ondertussen ook begrepen dat je lichaam het mooie vermogen bezit om zichzelf te helen.  Het heeft alleen af en toe wat hulp nodig en het is mijn missie om dat samen met jou te (her)ontdekken!  Ik wil je helpen om weer in jouw kracht te komen opdat je energiek en gezond door het leven kan gaan.

Contact