UA-212549008-1
top of page
  • Foto van schrijverChantal Janssens

Verbeter jouw leven en boek verbluffende resultaten.

En als bonus verbeter je ook nog eens onze wereld.


Weet je waar ik me vroeger op betrapte? Als er iets mis ging in mijn leven was dat altijd de schuld van iemand anders. Gedachten zoals deze kwamen dan bij me op: hij heeft me verkeerd begrepen, zij kan niet in een team werken, ze nemen hun verantwoordelijkheid niet op, ze zijn zó negatief ingesteld, ze zeggen zus maar doen zo … en ik kan nog wel even zo doorgaan.

Tot drie jaar geleden was dit mijn leven. Ik wees steeds met die wijsvinger naar de andere(n). Wat ik vergat, was dat de andere vingers wel naar mij wezen… Toen ik dit eindelijk door had, ging er een nieuwe wereld voor me open.


Het helingsproces is gestart

Toen ik het verhaal las over een Hawaiiaanse therapeut Dr. Ihaleakala Hew Len, begreep ik het eindelijk. Tot dan dacht ik dat ik mijn verantwoordelijkheid voor mijn gedachten en acties steeds opnam – overal, voor alles en altijd. Alleen … het is veel ruimer dan dit.

Hij paste een Hawaiiaanse geneeswijze toe, namelijk de Ho’oponopono.


En de resultaten zijn verbluffend

En de resultaten zijn verbluffend. Deze therapeut in Hawaï genas een hele afdeling criminele psychiatrische patiënten – zonder ze ook maar een keer persoonlijk te hebben ontmoet. De psycholoog hoefde maar het dossier te bestuderen van een patiënt van die afdeling en vervolgens in zichzelf te kijken hoe hij de ziekte van die persoon had gecreëerd. Als hij vooruitgang boekte in zijn eigen genezing, genas de patiënt.

Ik kwam er de eerste keer mee in aanraking toen ik werd geadviseerd om dit toe te passen om mijn relatie met iemand te verbeteren. Toen ik het verhaal voor de eerste keer las, had ik zoiets van … veel te mooi om waar te zijn. Wel, ik ben ondertussen van zijn kracht overtuigd.

Ik had nooit zo’n megagroot verschil in de manier waarop we nu met elkaar omgaan verwacht. We zijn van een bijna-haat-relatie naar een opnieuw-naar-elkaar-luisterend-relatie gegaan. Ik kreeg zelfs een knuffel van deze persoon toen ik liet blijken dat ik me gekwetst voelde. Ik kan me niet meer herinneren wanneer het de laatste keer was dat we elkaar nog eens zo liefdevol hadden vastgepakt.

Doordat er bij mij nog dingen zijn die geheeld kunnen worden, zal ik nog altijd met ‘slechte’ dingen in aanraking komen. Deze ‘slechte’ dingen zijn zo mooi want ze geven me aan dat ik nog iets mag helen. En dat ik er klaar voor ben. Maar bovenal dat de wereld er ook door verbetert.


Ik zou zeggen: Neem mijn woord niet zo maar aan. Pas het eens zelf toe en wees verbluft over jouw resultaten. Het volledige verhaal en hoe dit toe te passen staat op mijn website. Klik hier.


PS je kan dit ook enkel op jezelf toepassen (er hoeft niet per se een tweede persoon bij betrokken te

zijn). Kijk gewoon in je eigen ogen in de spiegel en zeg de woorden… je staat verbaasd over de kracht van die woorden.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page