3 “mantra’s” voor een goede mindset

stopknop pixabay-c42623f2

Rondjes draaien

Ben jij al zat?

Weet je waar ik me toch vrij regelmatig op betrap?  Dat ik in rondjes blijf draaien.  Herken je dit?  Je stelt een takenlijst op van de dingen die je die dag of week wil afronden.  Je begint er vol goede moed aan, maar als de dag of week gedaan is, merk je op dat er toch niet zo veel taken afgehandeld zijn zoals je eigenlijk had gewild.  Wat doe je dan?  Je zet de taak opnieuw op je volgende lijstje.  Voila, en je bent terug aan het begin; rondje gedraaid.

Dit is net hetzelfde met de fysieke, mentale of psychische klachten die je hebt.  OK, voor sommige zal je al wel naar de dokter zijn gegaan.

Maar ik durf te wedden dat er toch hier en daar een kwaal(tje) aanwezig is dat regelmatig de kop opsteekt.  Of misschien zelfs al constant aanwezig is en dat je er mee hebt leren leven.  Je denkt misschien wel: “Oh, dat is leven…” .  Je hebt activiteiten laten vallen omdat je lichaam het niet meer toelaat.  Of je vervloekt jezelf als je iets gedaan (of gelaten) hebt waardoor jouw klacht in volle kracht zijn kop weer opsteekt.  Je leven wordt geleid door jouw klachten. 

Druk op je stopknop en stop met draaien

Wat zou het héérlijk zijn om energiek op deze aarde rond te huppelen.  Geen blokkades meer te hebben die jou belemmeren om die dingen te doen die jij wil, toch?  Je voelt je gelukkig.

Maak er een rechte weg van

Het is niet altijd gemakkelijk en soms wil je wel, maar het lukt je niet.  Dit heeft veel te maken met je mindset.  In hoeverre je je de dingen zelf gunt.  Dus hier zijn drie “mantra’s” die ik je zou willen meegeven.  Herhaal deze zinnen meermaals per dag.  Liefst in een spiegel terwijl je jezelf aankijkt.

Hier zijn de 3 mantra’s die jou kunnen helpen om de juiste mindset te krijgen:

  • Ik mag klachtenvrij leven.
  • Ik kan klachtenvrij leven.
  • Ik heb de kracht en de moed om mijn blokkades aan te pakken.

Ben je er klaar voor om jouw blokkades af te breken, vraag dan hier een afspraak aan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x